erik

zijn website over meer opels

www.eriksgarage.be

P I web.jpg
 
rekl.JPG
 
Scan10022.JPG
 

Ik heb deze wagen nu acht jaar in mijn bezit. De wagen was reeds "gerestaureerd" toen ik hem kocht, en zoals gewoonlijk blijkt die restauratie meestal van ver mooi. Daar het enkel dringende technische herstellingen waren heb ik het zo gelaten en hem de wagen zeven jaar geleden ingeschreven als oldtimer. Tot nu heb ik geen noemenswaardige problemen gehad ( buiten een defecte batterij ). De laatste tijd had ik een slecht gevoel met het rijden, d.w.z. geen contact met de weg zoals het hoort. Bij nader onderzoek bleken de onderste lagers van de fusee het begeven te hebben tezamen met een veerbreuk links.

zie op de website van Erik Herstelling P I

Van een slechte wegligging gesproken hé? Ondertussen heb ik alles hersteld en reeds gemonteerd. Ik ben nu aan de remmen aan het werken daar deze van de lange stilstand ervan wisten ( lees lekken ). Ik hoop de wagen terug op de been te hebben volgende week

 

Home

 

This site contains only information of  Opel P1 models:  Opel Rekord or Olympia  end 1957 ,1958,1959,1960,1961. with a 1500cc or a 1700 cc engine and the opel 1200 cc model 1962.

counter old counter new