4 deurs 1700cc

update september 2010

Hallo mensen,
Effe een update, ik heb de rekord betreffende het rollende gedeelte gestript. Voorophanging gedemonteerd en schoongemaakt, de achteras verwijderd en schoongemaakt en opgeslagen.
verder ben ik begonnen de meerdere lagen verf te verwijderen en dit is nog een hele klus,echter blijkt dat de rechter achterkant in elkaar heeft gezeten en dit is door een "beunhaas"hersteld.
Ook zijn er overzetdorpels geplaatst maar ook deze zijn door mij weer verwijderd omdat hier alweer het rottingsproces was begonnen. Ik heb door mijn zwager nieuwe dorpels laten zetten en ben nu bezig deze pas te maken d m v veel klop-, en buigwerk. Maar door drukke werkzaamheden te weinig tijd en ruimte in mijn krappe garage kan ik nog niet zeggen wanneer jullie Rüsselheim Rosie"in vol ornaat te zien krijgen het zal nog wel enige tijd,misschien jaren, kunnen duren


update 11-11-2009

Hallo luitjes,
Na 2 jaar op de oprit te hebben gebivakeerd heeft mijn eigenaar Gert Jan Kroese uit Sneek besloten dat ik, een Opel rekord P1 uit 1960, nu enkele maanden ,misschien ook 2 jaar in de garage mag staan. Hij heeft mij toegezegt dat hij mijn slechte plekken gaat behandelen en waar nodig vervangen. Ook gaat hij mijn toch wel wat vale kleur vernieuwen en verder een een totale renovatie aanbieden. Tot zover deze heugelijke medelijke mededeling mijnerzijds, tot schrijfs,

Met vriendelijke groeten uit Sneek,

" Rüsselheim Rosie"

Nieuwe eigenaar Gert-Jan Kroese
25-11-2007

Sinds kort ben ik een trotse eigenaar van een P1 uit 1960.
Er moet het nodige aan gebeuren(ophanging van de veerbladen achter) en er moet een nieuwe achterste pijp aan de uitlaat.
Eigenlijk moet hij helemaal opnieuw in de verf want er zitten nu geloof ik een stuk of 7 lagen op, dit kun je aan de rand van de motorkap zien.
Verder weet ik eigenlijk nog niet veel te vertellen over deze auto.
Dit komt wel als ik verder ben met de restauratie.
 
Gert Jan Kroese

Marktplaats foto's

Rock around the jukebox 2005
SIMG4104.jpg

 

terug naar eigenaren

opel p1 nederland

Teller