Hallo mijn naam is peter Ik heb je site al vaak bekeken en het werdt eens tijd dat ik er zelf ook eens wat bij zet.Dus hierbij enkele foto's.De foto met de groene kapitan met het wit dat heb ik voor het eerst gezien in 1998, toen was hij al gedeeltelijk gedemonteerd. Ik was er direct weg van even als de andere kapitans die daar toen stonden.Maar ik had er geen geld voor.ik ben er nog vaak naar toegeweest voor onderdelen voor mijn rekord 1957 te kopen, maar op een gegeven moment was de p1 kapitan weg.

In 1990 heb ik daar toen mijn eerste kapitan gekocht een P2, stond al 10 jaar stil met een kapot gevroren motor en maar 69000 km op de teller en in zeer goede staat.2 jaar later liet men mij weten dat de 59er kapitan weer te koop was die heb ik dus ook gekocht en volle moet aan begonnen, maar gezien de drukte heb ik hem nooit kunnen afwerken. Maar ik heb nu tijd kunnen maken en nu hoef ik hem alleen nog maar te laten keuren, en nog wat details afwerken. In de tussentijd heb ik wel nog allerlei kapitans bijgekocht waarvan hier enkele foto's.


De foto van de kapitan p2 heb ik er bijgedaan omdat dit toch wel speciaal is, zo een ziekenauto had ik nog niet eerder gezien die is (als ik klaar ben met mijn 57 kapitan) de volgende. Ik verwacht er voorjaar 2010 aan te kunnen beginnen.


De gesloopte P1 was echt een sloper anders had ik hem wel zo gelaten.


De kapitan onder het afdak heb ik in 1993 gekocht en komt oorspronkelijk uit ghana daarvoor zit het stuur ook aan de rechterzijde.


De kapitan op de aanhangwagen is de P1 die ik onlangs gekocht heb maar die zal nog wel wat geduld moeten hebben voordat die aan de beurt is.

 

Mischien zijn er wel foto.s bij die je kunt plaatsen op de site.
Er zit geen enkele nederlandse auto bij enkel uit Belgie Duitsland Zwitserland en Ghana

 


Hierbij nog een nog een foto die ik eens heb gemaakt van een opel kapitan P1.Deze foto is genomen in Havana cuba.Hij is natuurlijk wat aangepast maar het blijft nog altijd een P1 kapitan

Groetjes Peter en succes met je leuke site.

zo nu zelf (Arjan) ook wat foto's gemaakt op 6-6-2010 in IJsselstein

 

Home Kapitšn

Home